Взяла і прочитала

Radio Podil

Бонус: розмова з Настею Євдокимовою

Одного разу кураторка Анастасія Євдокимова прийшла до Богдани Неборак у гості, вони їли яблучний пиріг, пили ігристе та складали інтелектуальні мапи. Ну, вони часто таким займаються – просто в бонусному епізоді 2 сезону «Взяла і прочитала» ви можете до них приєднатися і почути про: уявних друзів Насті і Богдани, читацькі враження такі древні, аж порог міг би з них сипатися, фестивальне життя і те, як література може пускати кола на воді, як кинутий камінець.Сьогодні, в день релізу, у Насті Євдокимової – день народження! Слава Насті – вітаємо всім Радіо Подолом!⭐️ Цей подкаст є частиною незалежної спільноти українських подкастів «Радіо Поділ»Більше подкастів на сайті: https://radiopodil.org/podcasts Підтримай «Радіо Поділ» на Patreon: https://patreon.com/radiopodilІнстаграм Богдани Неборак: https://instagram.com/neborakova/


Очікування/Реальність: пандемічні виклики та спостереження бізнесі

Radio Podil

Серія міні-подкастів присвячених спробі подивитись на пандемію рефлексійно, а не під звичним кутом виживання. Власники бізнесів Подолу діляться своїми несподіванками та тим як вони адаптувались, за чим сумують та про що мріють після карантину.


Кажан по-київськи: про Київ та його акупунктурні точки

Radio Podil

ПоділДо ІІ: Князівський

Як докопувались до стародавнього Подолу? При чому Боричів Тік до деперунізації Київської Русі? Чому Поділ нагадує вафельний торт, і це хороша новина для археологів? Про все це і багато іншого в другому випуску історичного блокбастеру «ПоділДо» з фірмовими жартами почесних кажанок Києва Насті та Маші.Цей подкаст є частиною «Радіо Поділ», спільноти та продакшену подкастів!Твіттер Радіо Поділ: https://twitter.com/RadioPodilПідтримайте нас копійкою! Ставайте Соросом чи Соросинькою Радіо Поділ: https://www.patreon.com/posts/54821780Посилання: Карта, про яку Марія говорила у подкасті: http://www.vgosau.kiev.ua/a/Archaeology_1957_11.pdf (це та, що не правильна і зроблена за літописом)Карта Верхнього міста (ст. 17): http://www.vgosau.kiev.ua/a/Archaeology_1957_11.pdfБоричів Тік: https://was.media/uk/2018-10-19-borichiv-tik/Сторінка Музею на Поштовій: https://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%B9%20%D0%9D%D0%B0%20%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%


Без Образ

Radio Podil

Шльондроцькування, телегонія та інші смішні страшні слова, яких не має існувати.

Секс, краса і свобода особистості — речі, яке наше сучасне суспільство беззаперечно цінує. Але чому такі часті випадки публічного осуду жінок, які живуть активним сексуальним життям, або просто проявляють інтерес до власної зовнішності? Англомовні дослідники описують це явище загадковим терміном «slut-shaming», який можна приблизно перекласти як «шльондроцькування».
Розбираємось, як цей феномен впливає на наше суспільство, чи він шкодить усім статтям.
З‘ясовуємо як відстоювати власну свободу та не порушувати чужі рамки.

Цей подкаст є частиною незалежної спільноти українських подкастів «Радіо Поділ»
Підтримай «Радіо Поділ» та отримай додатковий контент!
Підпишись на Patreon: http://patreon.com/radiopodil
Facebook: https://www.facebook.com/radio.podil/
Інші соціальні мережі та більше подкастів на сайті: http://radiopodil.org/podcasts


Шейк бат нот стір

Radio Podil

Засновники бару «Хвильовий» Андрій Янковський, Даша Мінасєнко та Юрій Погребняк комедійно та трохи драматично говорять про свої досвіди власників закладу та діляться найбільш корисними практиками Цей подкастя є частиною «Радіо Поділ», продакшену та спільноти авторів українськомовних подкастів.


Антропоцешо

Radio Podil

Гарячка: Зміна клімату – це ми

Клімат — лише перша ланка змін у ланцюжку криз, які чекатимуть на людство через колективну бездіяльність. Далі йдуть кризи біорізноманіття, міграції, охорони здоров’я, їжі та води, загальної мілітаризації та ще who knows what. Але коли/якщо ці кризи загостряться, навряд чи хтось згадає, що все починалося зі зміни клімату. Говоримо, звідки взявся акцент на кліматі та як мистецтво може допомогти його розширити.Цей подкаст є частиною «Радіо Поділ», спільноти та продакшену подкастів!Інстаграм Антропоцешо: https://www.instagram.com/antropocesho/Інстаграм Радіо Поділ: https://www.instagram.com/radiopodil/Стати Соросом чи Соросинькою Радіо Поділ: http://radiopodil.org/donaty/


Держспецкомс: про державні комунікації

Radio Podil

Як внутрішні зміни впливають на комунікацію: Олег Шиманський про комунікації у Верховній Раді України

Консультант з комунікацій та міжнародних зв’язків Олег Шиманський — перший гість подкасту, який визнав, що активно використовував свою освіту, працюючи у державних комунікаціях. Навички адвокації і створення стратегій допомогали Олегу оновити підхід до державних комунікацій, змінюючи внутрішні процеси і мотивуючи людей «старої закалки» вчитися і працювати інакше.
У 2014 році гість подкасту вперше потрапив у держкомс на посаді прессекретаря тодішнього міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.
Олег був дотичний до комунікації складних реформ МЕРТ, у тому числі дерегуляції та становлення системи закупівель ProZorrо. А згодом займався трансформації комунікацій у Верховній Раді України, завдяки чому з'явився офіційний твіттер-аккаунт Верховної Ради.
З Олегом обговорили:

Якими були державні комунікації до 2014 року.


Vertigo Filmspotting: про кіно та процес його виробництва

Radio Podil

Розмова зі кінокритикинею Дарією Бадьор про роль критики, тектонічні зміни в кіноіндустрії та патріотичне кіно

Аня поговорила про наболіле. Під завісу сезону в гостях на Filmspotting кінокритикиня на редакторка культури на LB.ua Дарія Бадьйор. А про що при зустрічі говорять дві кінокритикині? Правильно - про українське патріотичне кіно, майбутнє кінофестивалів, навіщо нам кінокритика і про професійне вигорання від постійного перегляд фільмів (і таке буває).

Лінки:

Більше подкастів на сайті: http://radiopodil.org/podcasts

Підтримай «Радіо Поділ» на Patreon: http://patreon.com/radiopodil

Футболки «Радіо Поділ»: https://shop.radiopodil.org




Підтримай Vertigo на Patreon: https://www.patreon.com/vertigoUA

Сайт Vertigo: https://vertigo.com.ua



Кінотижневик Vertigo

Vertigo

Новий трейлер «Дедпула і Росомахи», One Piece міняє шоуранера та екзорцизм з Алем Пачіно

Юра і Микита обговорюють головні новини та новинки тижня у світі кіно та серіалів.
00:00 — вступ
00:24 — трейлери тижня («Дедпул і Росомаха», «Кліпни двічі»)
09:09 — новий шоуранер для One Piece
12:49 — нові проєкти (робоча комедія Дженніфер Еністон і екзорцизм з Алем Пачіно)
18:18 — новини кастингів («Нейромант» знаходить головного героя, зірковий каст «28 років потому» та поповнення для «Венздей»)
30:25 — скасовані серіали («CSI: Веґас», So Help Me Todd)
31:16 — міні-рекапери (Jet Lag: The Game, «Кіт у чоботях: Останнє бажання»)
42:30 — телепремʼєри тижня («Справжній чоловік», «Татуювальник Аушвіцу», «Вуаль», «Шардлейк», «Зоряні війни: Оповідки про Імперію», «Хитрощі», «Ласкаво просимо до Рексему», «Джон Малейні представляє: Усі в Лос-Анджелесі»)
50:53 — кіно на стримінгах («Без глазурі», «Ідея тебе»)
53:53 — український кінопрокат («Су


Доступ

Radio Podil

Відкрив, побачив, пригорів: інформаційне виснаження та що з ним робити

В процесі підготовки до епізоду «Доступу», Павло Бондаренко зрозумів, що дуже хибно споживає інформацію та відчув весь деструктивний вплив соціальних мереж та інших технологій комунікації на своє здоров’я.
Скориставшись своїм статусом продюсера, він знову відходить від звичної структури епізоду та говорить про причини пригорання, горіння та згоранія. Та ділиться своїми порадами як захиститись від виснаження споживанням інформації.

Більше подкастів «Радіо Поділ» на сайті: http://radiopodil.org/podcasts 
Підтримай «Радіо Поділ» на Patreon: http://patreon.com/radiopodil