Innblikk

Monster

Du kan ikke skrive deg bort fra følelsene

Men hvordan skal vi takle de vonde følelsene da? En historie om å lære seg å stå i det.


Anger

KLYNGE & Acast

#316: Hanne Krogh

Hanne Krogh er musiker, låtskriver, sanger og skuespiller. Hun mener at anger er noe av det vondeste du kan bli utsatt for, og at du angrer mest på å ikke ha vært deg selv når du har levd en stund. Vi snakker bl.a. om at showet bokstavelig talt må go on uavhengig av brudd i fingre eller ben, at det viktigste i livet er hvordan vi har det, og at vår eneste plikt er å ta i mot glede, at det viktigste som artist er å se publikum og ikke bli sett, om «Reisen til julestjernen» som har vært med henne siden barndommen og da dørene til filmparken åpnet seg og alt plutselig ga mening, om å ha lært så mye av de store skuespillerne hun spilte med i filmen, og opplevde at sløret deres falt, om Bobbysocks og håpet om at folk ser konseptet bedre nå når det har gått så mange år, om slem humor som treffer veldig feil, gleden ved å underholde klissvåte trøndere og få dem til å glemme hvor kalde og våte de er, å starte med et hvitt ark og fylle det med mer og mer og en god d


Kris på Kripos

Monster

05 Seksuelle overgep mot barn

I denne episoden av "Kris på Kripos" møter Kristopher de som jobber med vårt samfunns kanskje mest fordømte forbrytelser - seksuelle overgrep mot barn. Hvordan kan en dørterskel bidra til å avsløre overgripere på nettet - og hvordan går man frem når barn helt nede i 3-årsalderen skal avhøres?


Dyreparken (Dyreparkens Hemmelige Verden)

Monster

Løvene

Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podkast for hele familien. I denne episoden får du være med bak til løvene, der ingen andre enn dyrepasserne vanligvis får lov til å gå. Du skal få være med når de får middag og høre lyden av løver som smatter i seg kjøtt og tygger bein så det knaser som potetgull!


Nuts Podcast

Monster

Nuts #15 - LK Johannessen og Mats Ulshagen om pokerreiser og Vi Menn Open 2017

Vi har besøk av pokertur-arrangør/live-spiller Leiv Kåre Johannessen og redaktøren for Vi Menn-poker, Mats Schjølberg Ulshagen. I denne episoden diskuterer vi fordelene med å organisere felles pokerturer, Vi Menn Open i København 2017, pokerspilling i Peru og mye annet.


Bra Damer

Guri Solberg & Acast

Sjømannsprest Jofrid Landa

Sjømannsprest Jofrid Landa er fra den lille øya Finnøy i Ryfylke, men trives best i storbyen. Tidligere har jobben bragt henne både til København og Antwerpen, nå er det vielser, komfirmasjon, sjelesørging og vaffelsteking på 52. gate på Manhattan som gjelder. I leiligheten hennes i etasjen over kirka, snakker vi om diskusjoner med gud, strenge regler hun har protestert mot, sveisen som fikk henne til New York første gang, og om den gangen hun møtte sin helt Morten Harket. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


I-landslaget

Monster

Zara, Døgnvill-burger, og p-piller

Storm Pedersen og Janneche Weeden diskuterer flere i-landsproblemer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


StorySLAM Oslo

StorySLAM Oslo

Roadtrips gone wrong

Tom Rysstad gir oss historien om en shady tur langs Route 66, mens Hans Magne Skard forteller om en strabasiøs reise til, og i, New Zealand.
God sommer, alle sammen!


Samspill

Monster

Level 137 - Zoom, Wikipedia Simen, Mikkel på sykkel

Ubåtkapteinen har klart å samle ei lita gjeng, ikke irl, men på Zoom, Kapteinen har fått med seg Wikipedia Simen, Pappa Mats, og Kjendis Mikkel Niva. Mikkel er med, men dukker først opp litt utti podden! Simen har masse på hjerte, og Valhalla får seg ei ny runde vurdering