Aftensmaten

Aftenposten

Kjøtt eller ikke så mye kjøtt?


Stadig flere nordmenn vil redusere eller kutte ut kjøttforbruket sitt, av hensyn til egen helse, klima eller dyrevelferd. Bård Hoksrud sier: spis mer kjøtt. Han møter Dyrevernalliansens Live Kleveland til debatt. Vertskap er som vanlig Aftenpostens Joacim Lund og Carl Alfred Dahl.


Skuddet på Toftøy

Aftenposten

Episode 1 - Forliset

Den 2. juli 2013 legger den gamle lastebåten Toftøy ifra Mågerø marina på Tjøme og seiler oppover Oslofjorden mot Aker brygge. Ombord er fire personer og en hund. Under dekk ligger bager med narkotika, dynamitt og en avsagd hagle. Det skal bli Toftøys siste tur. Podkasten er laget av Sindre Leganger for A-magasinet. Hør alle episodene på ap.no/toftøy.


Ungdomspodden

Aftenposten

Er sex oppskrytt?

Er sex oppskrytt? En jente på 17 har sendt oss dette spørsmålet. På film ser sex euforisk og fantastisk ut, i virkeligheten føler hun at hun kan gjøre jobben bedre selv.

I studioet sitter som vanlig sexologisk rådgiver Nanna Klingenberg, psykolog Aksel Inge Sinding og Si ;D-ansvarlig Amalie Lereng.


Aftenposten sport

Aftenposten

Norge-Brasil - omkampen: - Håpet Rekdal skulle bomme


Aftenposten arrangerer omkamp mellom Norge og Brasil neste sommer. Da er det 20 år siden Norge slo Brasil i VM i Frankrike. Bertil Valderhaug og Lars Tjærnås mimrer tilbake.


AftenpostenVerden

Aftenposten

Gjestepodkast: Tyskerne.


Gjestepodkast: Tyskerne. Vi snakker om fotball-VM, nasjonalfølelse og hvordan folk i Tyskland fortsatt sliter med flagg. Dessuten: en kritikerrost forfatter og vår ordspalte.


Aftenpodden

Aftenposten

Slitsomme barn, bussbråk og russe-stopp fra regjeringen


Kjetil er i Brussel og feirer EØS, men ukens store snakkiser har vært familiedebatten om hvorvidt det er slitsomt med barn - eller om det overdrives - samt en viss russebuss fra Bryne.

Nå tar regjeringen grep for å stagge russefestingen, og det kan være en vinnersak i en generelt ganske god uke for Jonas Gahr Støre.

Få nyhetsbrevet med quiz og lenker på www.aftenpodden.no
Og abonner på Podme eller Aftenposten for å høre alle episodene.